Misiunea noastra este sa oferim clientilor si furnizorilor nostri ce au nevoie
la locul potrivit
la momentul potrivit
in cel mai bun mod

Servicii logistice

Centrul National Logistic Mogosoaia este cel mai mare depozit de medicamente din tara, atat din punct de vedere al suprafetei cat si al volumelor distribuite. Avem 250 de furnizori, totalizand un portofoliu de peste 9.500 de produse.

La locul potrivit

Reteaua logistica a Mediplus este formata din 10 depozite regionale, 4 birouri locale si 1 depozit central.

Centrul National Logistic din comuna Mogosoaia a fost deschis in 2007 si este  construit pe o suprafata de 23.000 de metri patrati, din care 17.500 metri patrati sunt utilizati pentru spatii de depozitare. Acest depozit central asigura livrarea pentru Bucuresti si zona de sud precum si primirea marfurilor de la furnizori si distributia catre depozitele regionale.

Mediplus detine de asemenea un antrepozit vamal (cu o capacitate de aproximativ 7500 de paleti) si un depozit pentru custodii (cu o capacitate de 4.400 de paleti) prin care asigura servicii furnizorilor externi.

Depozitele teritoriale din orasele mari ale tarii sunt situate optim pentru a putea livra in conditii de calitate in cel mai scurt timp in orasele respective si in zonele invecinate

La momentul potrivit

Flota de livrare este compusa din peste 160 de autoutilitare Mercedes Benz, complet echipate cu sisteme de control si monitorizare a temperaturilor (15-25 grade C sau 2-8 grade C). Mediplus garanteaza nu doar standarde de calitate, dar şi timp redus de livrare: un medicament ajunge in farmacie sau in spital în maxim 24 de ore. De asemenea, pentru livrarea catre spitale Mediplus asigura un serviciu de urgenta care functioneaza 24h/ 24h.

In cel mai bun mod

Obiectivul strategic logistic este de a asigura conformitatea depozitelor Mediplus cu standardele GDP (Good Distribution Practice), drept pentru care reteaua este in continua dezvoltare. De la implementarea standardelor ISO 9001 in 2003, toti cei peste 500 de oameni din logistica lucreaza dupa proceduri stricte.
Toate acestea sunt sustinute de resurse adecvate: lant de frig, echipamente pentru depozitarea si manipularea produselor conform conditiilor de depozitare specifice si un soft specializat pe platforma SQL, pentru procesarea comenzilor si gestiunea depozitului.
Mediplus a fost recertificat conform standardelor ISO 9001:2008.