Dezvoltarea constanta, dinamismul si pozitia de lider pe care o detine Mediplus pe piata farmaceutica romaneasca sunt rezultatul relationarii intre companie si categorii sociale ce provin din diverse medii cu viziuni si culturi multiple.


La baza tuturor relatiilor pe care compania noastra le dezvolta stau oamenii cu care compania noastra interactioneaza: clienti, parteneri de afaceri, pacienti si angajati.

Fiecare relatie este importanta pentru Mediplus si este tratata si cultivata cu respect; iar respectul fata de celalalt este crezul de baza al companiei. Crezand astfel in celalat si respectandu-l, Mediplus si-a propus sa sprijine si sa se implice in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Cu o strategie coerenta si altruism, Mediplus a sprijinit diverse categorii sociale defavorizate, dezvoltand parteneriate cu reprezentantiai organizatiilor non-profit, dar si cu cei ai sectorului public.


Dintre beneficiarii programelor de responsabilitate sociala ale companiei Mediplus putem mentiona Asociatia Copiilor Handicapati Fizic din Romania, despre care putem spune ca avem unul dintre cele mai vechi parteneriate, constand in suport financiar pentru taberele de vara ale copiilor din Asociatie sau donatii de medicamente, jucarii sau dulciuri cu ocazia diferitelor sarbatori.


De asemenea, putem aminti Asociatia Medicilor Pensionari din Romania pentru care A&D Pharma prin Mediplus doneaza lunar, necesarul de medicamente specifice problemelor varstei a treia.


Si spitalele sau mediile profesionale se bucura in permanenta de sprijinul Mediplus, aici putand mentiona implicarea in organizarea unor evenimente foarte importante pentru breasla farmaceutica, cum ar fi Congresul National de Istorie a Farmaciei, la care au participat peste 200 de iubitori ai tematicii abordate, diferite manifestari ale Colegiului Farmacistilor. Mediplus a facut donatii importante pentru echiparea unor sectii specializate in spitalele din Bucuresti.


Urmandu-si strategia, Mediplus isi propune constant sa se implice activ in viata sociala a categoriilor defavorizate, incercand sa imbunatateasca astfel calitatea vietii si sanatatii oamenilor. Acesta este obiecivul principal al companiei Mediplus, iar atingerea acestui obiectiv este preocuparea de zi cu zi a tuturor angajatilor Mediplus.