Viziunea Mediplus

Sa ne consolidam pozitia de lider-etalon in piata farmaceutica si sa devenim cea mai cautata companie pentru parteneri, angajati si actionari.

Misiunea Mediplus

Cream si dezvoltam calitate, mergem impreuna cu partenerii nostri spre o viata sanatoasa, continuind a fi prima lor optiune, diferentiindu-ne de competitie prin solutii inovative si un mod de operare rapid si eficient.

Evolutie

Mediplus este compania Nr. 1 in distributia de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania, fiind lider de piata de mai mult de 10 ani. Activitatea sa a inceput in 1994, la Cluj, prin Plurifarm. In 1997 se infiinteaza Mediplus, care reuneste mai multe divizii de import, distributie si promovare a produselor OTC, devenind totodata distribuitor de portofoliu complet. Din 2003 Mediplus are un sistem certificat de management al calitatii. In prezent este certificat de catre TUV Rheinland in conformitate cu standardul ISO 9001: 2008. Mediplus face parte din A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania care integreaza activitati de wholesale si retail farmaceutic si ofera o platforma de marketing& sales in mai multe state din Europa Centrala si de Est.