Evolutie
Valori
Conducere
Organizare
Implicare sociala
Informatii financiare
Mediplus


In 1994 A&D Pharma lua fiinta prin compania Plurifarm, care avea ca obiect de activitate importul, distributia si promovarea de OTC. Mai tarziu, in 1999, compania a fost integrata alaturi de celelalte companii, ca divizie a Mediplus.

Dupa o pauza de cativa ani, Divizia Plurifarm si-a reinceput activitatea la 1 septembrie 2004, odata cu preluarea de catre Mediplus a portofoliului Ivax - Harmony Line.
La 1 noiembrie prima comanda a fost livrata sub numele Diviziei Plurifarm. Portofoliul de asemenea a fost dezvoltat, ajungand la 99 de produse, cu furnizori precum Danlind - Dermalin, Queisser - Protefix, Abbott Laboratories si cu furnizori preluati de la Divizia Mediplus Vivafarm, gama Hipp si Dr. Ritsert - Active Ice Spray.

Incepand cu luna ianuarie 2006, Divizia Plurifarm a preluat in distributie exclusiva portofoliile OTC de vitamine (Eurovita, Vitamax, Ascovit) si analgezice-antiinflamatoare (Paracetamol, Calpol, Tussin, Europirin, Calgel, Marcofen, Efitusin, Cholinex) ale producatorului GlaxoSmithKline (GSK).Departament Pharma:
Spitale
Farmacii

Departament OTC:
Cosmetics
Elantis
Farmactiv
Plurifarm
Vivafarm

Departament Generice

despre noi produse servicii logistica cariere retea distributie contact